Profilaxie Tratamente Preventie




Home | Despre sanatate | Aparatul de biorezonanta | Afectiuni/tratament adju | Produse si recomandari| Comanda produse|

SCIO-APARAT DE DIAGNOSTICARE PRIN BIOREZONANTA


Prezentare aparat de diagnosticare prin biorezonanta "SCIO"

Este cel mai performant aparat de diagnosticare a tuturor bolilor, care decteaza toate suferintele prezente si viitoare, oferind in acelasi timp solutii de tratament . Aparatul a fost inventat de cercetatorul din cadrul NASA , Bill Nelson si a fost folosit cu cativa ani in urma numai de catre armata si serviciile spatiale americane.
Aparatul exploateaza corpul energetic, folosind curenti de joasa frecventa pentru diagnosticarea si tratarea anumitor afectiuni (cronice, acute sau pe cale de a se instala) ale corpului omenesc, stiut fiind faptul ca orice boala se manifesta printr-un dezechilibru energetic.
Programele implementate ajuta medicul sa traga o serie de concluzii referitoare la factorii de risc care pot afecta starea de sanatate a pacientului, la modul de tratament si la durata optima de efectuare a unei terapii.
Pentru diagnosticare se plaseaza electrozi pe frunte, pe ambele maini si ambele picioare, se face o scanare in aproximativ 4 minute a corpului pacientului, fara a se folosi metode invasive, ca iradierea pacientului, intepaturi pentru analize de sange, administrarea unor substante de contrast, putand beneficia de avantajele aparatului atat copii cat si gravidele .Pe parcusul specializarilor efectuate de catre medici, acestia invata sa exploateze programele computerizate si sa scaneze in caz de nevoie, orice organ care este semnalat ca afectat .Utilizarea aparatului SCIO este aprobata de Ministerul Sanatatii si Familiei. Programele computerizate ale aparatului evalueaza cei mai importanti indici de functionalitate ai organismului, carenta de vitamine, carenta de minerale, rezultate similare ale analizelor de sange: colesterol, trigliceride, glicemie, etc. Se realizeaza o curba de risc a imbolnavirii, se face un test de compatibilitate intre organism si schemele de tratament, pentru a o stabili pe cea optima.
In timpul sedintei de diagnosticare se beneficiaza de o sedinta de psihoterapie gratuita.
Tratamentul se poate realiza prin doua metode : una prin reechilibrarea organismului prin activarea meridianelor energetice printr-un set de impulsuri cu o anumita durata si intensitate si, cealalta, printr-o terapie nealopata recomandata pacientilor in functie de specificul afectiunii. Biorezonanta fiind o ramura a medicinii cu specific energetic ca si homeopatia, se recomanda produse homeopate, suplimente nutritionale din fructe si legume care nu au nici un efect nociv asupra organismului ci, mai mult actioneaza pentru reechilibrarea energetica la nivel celular , fiind vizate in primul rand cauzele aparitiei unei afectiuni.

Consideratii generale


Medicina traditionala urmeaza biologia, chimia si fizica traditionala in tratarea materiala a corpului uman – un sistem complex, neliniar format din aceeasi atomi si molecule care se presupune a constitui obiectele fara viata, computerele si automobilele. Doctorii sunt considerati dintr-un anumit punct de vedere, extraordinari mecanici care repara parti rupte in masina umana. Bineinteles ca orice sedere in spital intareste aceasta imagine, pentru ca o persoana este conectata la dispozitive care masoara presiunea sangelui, temperatura, cantitatea de oxigen si alti parametri fizici. O persoana in spital este intotdeauna tratata cu medicamente care au menirea sa modifice chimia organismului. De obicei te simti mai bine, dar daca esti fizician inclini sa vezi toata aceasta experienta ca pe ceva negativ.

Aure si Emanatii (eliberari)


Aura organismului uman poate fi identificata ca un “corp negru” de radiatie elctromagnetica. Obiectele obisnuite care reflecta foarte putina lumina par negre. Aceste corpuri emit lumina infrarosie invizibila care este rezultatul statistic al miscarilor intamplatoare (termale) a tuturor particulelor incarcate din organism. Lungimea undelor din spectru are o forma caracteristica in functie de temperatura organismului (corpului uman).Pe masura ce temperatura creste, spectrul se misca invizibil. De exemplu – soarele radiaza ca un “corp negru” mare la o temperatura de 6000 K, cu un varf larg la centrul spectrului vizibil in galben. La o temperatura mult mai joasa, corpurile umane radiaza in special in regiunea infrarosu a spectrului care este invizibil pentru ochiul liber dar usor de vazut cu un echipament de detectare in infrarosu.
Neputinta undelor de lumina de a explica spectrul corpului negru a condus in 1990, la presupunerea lui Planck ca lumina vine in legaturi de energie care se numesc “cuante” asfel impiedicand (franand) revolutia cuantica. Aceste “cuante” sunt acum reorganizate in fotoni. Este intr-o anumita masura ironic faptul ca holistii gasesc o astfel de interpretare in mecanica cuantica care a inlocuit undele eterice cu particule materiale. In mod sigur radiatia corpului negru nu este o explicatie pntru campul bioenergetic, pentru ca si fundalul cosmic de microunde, radiatie de 2,7 K, ramas de la explozia initiala, ar fi viu. Orice forma vazuta in aure fotografiate emanand de la corpurile umane pot fi atribuite efectelor optice si fotografice. Stefanatos (1997) spunea: “ campurile electromagnetice emanand din bacterii, virusi, substante toxice afecteaza celulele organismului si ii slabesc rezistenta. Asa ca forta vitala este identificata in mod explicit cu campurile electromagnetice si se spune ca ar fi cauza bolilor. Dar totusi energiile vii ale organismului sint echilibrate de catre terapii bioenergetice. Nici un antibiotic sau medicament, indiferent cat de puternic este nu va salva un animal daca forta vitala de vindecare este suprimata sau lipseste.Asa ca, sanatatea sau boala sunt determinate de cine castiga batalia dintre undele electromagnetice bune sau rele din organism ».
Acum, ar parea ca toate aceste efecte ale campurilor electromagnetice din lucrurile vii ar fi usor detectabile, dand marea precizie cu care fenomenul electromagnetic poate fi masurat in laborator. Fizica poate masura momentul magnetic dipol al electronului (o masuratoare a tariei campului magnetic al electronului) la o parte dintr-un miliard si calcularea ei cu aceeasi exactitate. Fizicienii in mod sigur pot detecta orice efecte electromagnetice din corp destul de puternice sa miste atomi sau sa faca orice in producerea sau tratarea bolii. Dar nici fizica si nici o alta stiinta nu a observat ceva iesit din legile_fizicii. Pe langa radiatia corpului negru in infrarosu, undele electromagnetice la alte frecvente sunt detectate de la creier si de la alte organe. Asa cum s-a mentionat acestea sunt considerate ca “evidente” ale campului bioenergetic. In medicina traditionala ele dispun de informatie puternica pentru diagnosticare. Dar aceste unde electromagnetice nu arata caracteristici speciale care sa le diferentieze de undele electromagnetice produse de catre incarcaturi care se misca in orice sistem electronic. Desigur, ele pot fi simulate cu un computer. Nici un semn nu a fost gasit care sa diferentieze undele de la organismele vii de cele moarte.
Fotografierea Kirlian este deseori citata ca dovada pentru existenta campurilor unice pentru lucrurile vii. De exemplu, Patterson (1998) sustine ca” sapte sau mai multe straturi din interiorul unei aure, fiecare cu propria ei culoare” poate fi inregistrata folosind fotografierea Kirlian.
Semyon Davidovich Kirlian a fost un electrician american care a descoperit in 1937 ca fotografierea obiectilor vii plasati intr-un camp pulsat intens va arata o remarcabila “aura”. In experimentul tipic kirlian un obiect – cum ar fi o frunza proaspata taiata, plasata pe o bucata de film fotografic este electric izolata de un electrod plat de aluminiu cu o bucata de material izolator. Un voltaj puternic pulsat este apoi aplicat intr-un alt electrod plasat in contact cu obiectul si cu electrodul de aluminiu.
Acest film este apoi developat.
Fotografiile care au rezultat indica niste forme dinamice, schimbatoare cu straluciri multicolore.(Ostrander, 1970). Obiectele moarte nu au asfel de forme vii. In cazul frunzei, formele dispar treptat pe masura ce frunza moare emitand crize de agonie in timpul mortii sale. Ostrander si Schroder au descris ce Kirlian si sotia sa a observat: “ In timp ce priveau frunza care murea sub ochii lor, moartea era reflectata in imaginea impulsurilor de energie ”. Sotii Kirlian au relatat ca: “ se pare ca noi vedeam chiar activitatea vitala din interiorul frunzei.”(Ostrander, 1970). Asa cum a fost amplu demonstrat, aura kirliana nu este altceva decat descarcarea aurei, perfect aprobata de legile fizicii. Alte experimente controlate au demonstrat ca moartea frunzei se datora lipsei de umiditate din interiorul ei. Pe masura ce frunza moare, ea se usuca, scazand conductibilitatea ei elctrica. Acelasi efect poate fi vazut intr-un experiment cu o bucata de lemn.(Pehek 1976; Singer 1981, Watkins 1988,1989)

Viata in campul magnetic si gravitational


Omul este considerat cea mai evoluata fiinta de pe Pamant. El este inconjurat in permanenta de fel de fel de energii (cosmica, gravitationala) care il influenteaza.
Influenta cosmica se modifica in permanenta si orice fiinta vie de pe Pamant se afla sub influenta schimbarilor din campul magnetic, gravitational, precum si actiunii undelor electromagnetice, afirma profesorul Picardi.
Iuri Gagarin, avand 28 de ani, in ziua de 12 aprilie 1961 a fost primul om care a reusit sa paraseasca Pamantul, fiind prima fiinta umana ajunsa in cosmos. Desi tanar, viguros, etalon de sanatate, dupa numai 108 minute petrecute in cosmos s-a intors grav bolnav, fiind transportat pe brate din nava cosmica. Mai mult, s-a mai constatat ca unghiile si parul ii crescusera cat intr-o saptamina. Examinarea medicala a dus la concluzia ca ii sunt afectate: sistemul circulator, sistemul nervos, ca i se decalcifiaza oasele, etc. Initial, s-a crezut ca este vorba despre lipsa gravitatiei. Totusi, analizele ultimilor 20 de ani arata ca lipsa campului magnetic este cauza acestor efecte negative asupra corpului uman.
Se cunoaste ca Pamantul are un camp electromagnetic de inductie de 2x10-4 T (Tesla), omul fiind adaptat la aceasta intensitate. Lipsa sau micsorarea campului au ca efecte cresterea in inaltime a plantelor, si apoi caderea lor in “colaps”, implicit moartea lor. La animale s-a observat ca prin micsorarea campului magnetic sau reducerea la zero, acestea au crescut nearmonios, si dupa un timp relativ scurt, au devenit irascibile, prezentand semne de boala, asemanatoare turbarii. Omul, in lipsa campului gravitational, are tendinta de crestere si ingrasare. In lipsa campului magnetic insa, omul creste in inaltime, iar intregul organism sufera transformari fundamentale. Se deterioreaza sistemul nervos, devenind labil, aparand starea de insomnie, dureri de cap, stari de amnezie, iar iritabilitatea creste pana cand se produce comotia cerebrala. Sistemul imunitar nu mai functioneaza normal, sistemul circulator este afectat prin cresterea de colesterol si modificarea tensiunii arteriale pana la infarct miocardic. Este de asemenea afectat si sistemul respirator, al glandelor endocrine, ca si articulatiile.
Oamenii ce traiesc in casele situate la curte, beneficieaza de binefacerile naturii precum si de un camp magnetic mai bun, stiut fiind faptul ca orice casa din caramida sau paianta nu retin sau impiedica magnetismul.
Orasenii, traind in blocuri, beneficieaza de o intensitate a campului magnetic mult mai redusa, datorita fierului beton, decurgand de aici o serie de consecinte nefaste asupra organismului.
Daca un om locuieste la etajul 5, are intre pamant si el 6-7 straturi de beton care il separa de campul magnetic, iar deasupra sa alte 5-6 straturi de beton care-l separa de radiatia cosmica cu care organismul este adaptat. Bioterapeutica poate compensa aceste neajunsuri, folosind magnetii permanenti.. Magnetii au fost folositi prima data in terapia chineza pentru prevenirea sau vindecarea unor afectiuni. Astazi, cercetatorii arata clar ca oamenii trebuie sa doarma in directia N-S, cu capul spre nordul geografic (cei decedati trebuind asezati pe directie E-V) pentru obtinerea unui echilibru cat mai bun, deoarece in timpul somnului organismul se reface, se reancarca energetic cel mai bine.
Magnetii permanenti isi exercita influenta asupra corpului uman prin doua mecanisme:
Primul - campul magnetic stimuleaza sau impiedica eliberarea neuromediatorilor, adica a substantelor care transmit impulsul nervos. Acesta determina stapinirea sistemului nervos.
Al doilea - actioneaza asupra sistemului nervos neurovegetativ.
Ideal, omul ar trai mai mult si mai sanatos in mijlocul naturii. Cum nu ne putem lipsi insa de binefacerile civilizatie, trebuie sa incercam a compensa lipsa campurilor, prin apelarea la medici bioterapeuti pentru informatii si indicatii.
Factorii naturali de cura pentru noi sunt patru: soarele, aerul, apa si campul magnetic corelat cu cel gravitational si campul de atractie universala neuitand de influenta nefasta a poluarii si a radiatiilor datorate omului in progresul sau tehnologic. Pentru a contracara efectele negative ale acestor factori, omul a incercat mereu sa gaseasca noi metode.
Una dintre aceste metode este bioterapia. Bazele bioenergiei au fost puse de catre Anton Mesmer, care in anul 1766 isi primeste diploma de doctor in medicina la Universitatea din Viena.
Pana la ivirea lui Mesmer in Europa se stia doar de hipnotism, magnetism personal si superstitie. Biblia, precum si traditiile mitologice la diferite popoare ne arata numeroase vindecari savarsite de catre regii antichitatii si preotii diferitelor temple atragand atentia eruditilor, care vedeau prin ele existenta unor forte miraculoase la om. Homer scria in Iliada ca mana omului este vindecatoare.
Evanghelistul Marcu, arata ca insusi Isus Cristos a zis: ”…va sosi vremea cand se va pune mana pe bolnavi si ei vor fi vindecati”. Pliniu cel Batran scrie ca, efectele vindecarilor prin atingere sunt datorate unor forte care izvorasc din corpul omului. Filozoful italian Pomponazzi, arata ca sufletul omului exercita puterea sa cu ajutorul unor aburi foarte subtili, carora el le atribuie forta prin care se vindeca_bolnavul.
Corneliu Agripa spune despre corpurile omenesti ca lucreaza unul asupra altuia prin intermediul unei forte care exista intre ele. Toti filozofii antichitatii si evului mediu admiteau existenta unei forte care sta ascunsa in corpul omului insa opiniile lor au ramas doar simple convingeri personale pana la ivirea lui Mesmer. La acea vreme Mesmer a denumit bioterapia – magneto – terapie sau magnetismul animal. El a asemuit acest magnetism cu electricitatea ce se poate propaga de la un om_la_altul.
Tot la fel de bine pot fi tratate multe boli cu ajutorul unor aparate de reechilibrare energetica a organismului uman. In Egiptul Antic se foloseau aparate de transfer energetic bazate pe materiale de biorezonanta, corelate cu efectul de piramida. Vorbind de reechilibrare energetica, putem reaminti ca mersul descult prin tarana, sau mersul descult prin roua, erau metode de incarcare cu energie cosmica; spun energie cosmica pentru ca aceasta energie precum si energia telurica sunt raspunzatoare de echilibrul energetic al organismului.

In anii 1950 - 1957 – W.Rich – a pus bazele unui aparat de reechilibrare energetica, asa numita baterie organica. Aceasta avea la baza materiale de biorezonanta si putea fi folosita practic in vindecarea majoritatii bolilor.
In jurul anilor 1980, doi medici, unul englez si unul german au pus bazele unui aparat de reechilibrare energetica bazat pe efectul de biorezonanta. Ei au stabilit ca fiecare organ are o anumita frecventa iar, in cazul imbolnavirilor aceasta frecventa se schimba; intervenind asupra organului bolnav si, inoculand energie de frecventa corespunzatoare acelui organ se ajunge la vindecare.

Aparatul, urmareste aceleasi principii, el generand un camp electro-energetic, care interactioneaza cu organismele vii, reechilibrand din punct de vedere energetic acele organisme cu care ia contact.
Fluxul sangvin (in cazul organismelor animale, implicit cel uman), preia acest flux energetic, rezultand un fel de “barbotare” energetica, o repartitie a campurilor din interiorul organismului, producand la nivel celular o mai buna irigare, tesuturile fiind astfel mai bine hranite, revenind la normal.
Organismul uman este alcatuit din parte fizica si parte energetica. Atunci cand se produce o perturbare energetica, deci un dezechilibru energetic, survine imbolnavirea. Daca acest dezechilibru energetic persista in timp, se instaleaza boala cronica.

Informatii despre produse


Home | Despre sanatate | Aparatul de biorezonanta | Afectiuni/tratament adju | Produse si recomandari| Comanda produse|


Created by GeneralGroupIT